Firmaprofil

Topmaleren er dit professionelle malerfirma i Hjørring.

Vi tilbyder alt inden for malerarbejde i Hjørring, Tårs, Østervrå og resten af Nordjylland. Topmaleren blev i 2010 stiftet af René Andersen, der blev udlært maler i 1992. I dag består virksomheden af René, to malersvende og en lærling.

Service og kvalitet i orden

Hos Topmaleren er det vigtigt, at servicen og kvaliteten er i orden. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi kommer gerne igen og fikser arbejdet, hvis du ikke er helt tilfreds første gang.

Professionel vejledning

Vi har mange års erfaring med malerarbejde for både private og erhverv, og vi holder os altid opdateret på, hvad der rør sig i malerbranchen. Når vi står for malerarbejdet hos dig, får du derfor altid en yderst kompetent maler, der hjælper med råd og vejledning til farve og materialer, så du får den løsning, der passer til netop dit projekt.

Topmaleren

Lad os stå for malerarbejdet

Skal vi stå for malerarbejdet hos dig? Så tøv ikke med at kontakte os på 40 74 83 26 eller sende en mail med din forespørgsel til topmaleren@hotmail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.